Boek direct
Boek direct
Hotel times #1
Hotel aan de grachten.
Hotel times #5
Het entree.
Hotel times #3
Package deals you cannot refuse.
Hotel times #13
Luxe loft grachtenkamer voor 4 personen.
Hotel times #14
Grachtenkamer voor 2 personen.
Times #11
Design meets vintage.

Dé plek om anderen te laten genieten van onze favoriete stad Amsterdam. Maar hoe? Sinds 2017 hebben we onze visie vernieuwd door van ons hotel een plek te maken waar gasten worden behandeld als vrienden van de familie en waar gasten zich fijn voelen in twee prachtige grachtenhuizen. Om dit tot leven te brengen hebben we eind 2017 de gehele begane grond verbouwd tot een familiehuis met een living, open keuken en een lange tafel om aan te ontbijten, een boekje te lezen of te borrelen. The Times Hotel is een plek waar gasten worden behandeld als vrienden van de familie. Wees welkom. 

Kamers en prijzen

Comfortabel slapen op één van de mooiste plekken van de stad v.a. €145,- per nacht...

Ga jij voor uitzicht over de grachten of een knusse kamer in het achterhuis? Alle kamers hebben een zalig Coco-Mat bed dus geniet..

Lekker Amsterdams

We leren je de meest bijzondere plekken
van Mokum kennen.

In onze Times Guide delen wij de lekkerste en leukste tips: van de gezelligste IG'er om te volgen voor tips tot aan een museumexpositie die je niet mág missen! En natuurlijk de beste restaurants en nog veel meer.. 

Lekker Amsterdams

Het lekkerste continentale ontbijt eet je bij ons!

Het ontbijt is het belangrijkste gerecht van de dag! Zorg dat je opgeladen bent en good to go om Amsterdam te ontdekken. 

Lekker Amsterdams

Hier vind je de beste tips voor als je op pad gaat! 

Onze Times Guide is online! Ontdek de mooiste plekjes van Nederland, een interessante tentoonstelling of een zalig restaurant. 

De unieke locatie aan de Herengracht heeft ons hart gestolen.. Dit is de beste plek om te verblijven!

Niet alleen ervaar je rust in dit deel van de Herengracht, je bevindt je ook midden in Amsterdam en in de Jordaan. Er is genoeg te doen in de buurt! Met het Anne Frank huis om de hoek, net als vele fijne winkels en culinaire hotspots waar we je graag over vertellen. Wat zoek je eigenlijk nog meer? Een fijne plek om te verblijven!