Boek direct
Hotel times #1
Hotel aan de grachten.
Hotel times #5
Het entree.
Hotel times #3
Package deals you cannot refuse.
Hotel times #14
Grachtenkamer voor 2 personen.
Hotel times #13
Luxe loft grachtenkamer voor 4 personen.
Times #11
Design meets vintage.

In net vernieuwde kamers en mét (of zonder) uitzicht over de Herengracht slaap je rustig en zacht in een COCO-MAT bed. Wij zorgen voor de warmte, de beste tips om Amsterdam te ontdekken op de beste locatie. Jij hoeft alleen maar te genieten! The Times heeft de perfecte locatie voor een shopweekend, een cultureel weekend, een zakelijk bezoek of om gewoon lekker te genieten van Amsterdam!

Babymoon time.

Arrangementen

Babymoon time.
Nog even quality time met je partner voordat jullie kleintje er is? En wilde je altijd al je babybump laten vastleggen op camera? Dan is deze babymoon perfect voor jou! 
Suite Dreams Arrangement.

Arrangementen

Suite Dreams Arrangement.
What is a day without sleeping in? Just an ordinary weekday.. ;) Maak volop gebruik van je verblijf door dit arrangement te boeken.
Biking Through Amsterdam Arrangement.

Arrangementen

Biking Through Amsterdam Arrangement.
Je bent pas echt een local als je de weg door Amsterdam weet op de fiets! Wij helpen je op weg met een routekaart, een fiets én de beste tips.
Kamers en prijzen

Comfortabel slapen op één van de mooiste plekken van de stad v.a. €95,- per nacht...

Ga jij voor uitzicht over de grachten of een knusse kamer in het achterhuis? Alle kamers hebben een zalig Coco-Mat bed dus geniet..

Een familie met liefde voor de stad Amsterdam en het unieke The Times Hotel.

Het reizen stroomt door de aderen van deze familie! Ron, Marion, Toine en Michelle zijn sinds 2006 actief in het hotelwezen en ondernemen zoals ze zijn. Op een sociale, gastvrije en informele manier. Alsof je bij deze familie op bezoek bent. 

Vanaf december 2017 is deze huiselijke visie een feit geworden: onze begane grond is verbouwd tot een prachtige living met open keuken en bar en aan de lange gezellige tafel achterin kan je zalig ontbijten. In de volgende fase zijn het trappenhuis en de kamers aan de beurt. We can't wait!

PS deze foto is gemaakt in een privé residentie.