Boek direct
Boek direct
Hotel times #1
Hotel aan de grachten.
Hotel times #5
Het entree.
Hotel times #3
Package deals you cannot refuse.
Hotel times #13
Luxe loft grachtenkamer voor 4 personen.
Hotel times #14
Grachtenkamer voor 2 personen.
Times #11
Design meets vintage.

In net vernieuwde kamers en mét (of zonder) uitzicht over de Herengracht slaap je rustig en zacht in een COCO-MAT bed. Wij zorgen voor de warmte, de beste tips om Amsterdam te ontdekken op de beste locatie. Jij hoeft alleen maar te genieten! The Times heeft de perfecte locatie voor een shopweekend, een cultureel weekend, een zakelijk bezoek of om gewoon lekker te genieten van Amsterdam! 

Tijd voor een Babymoon.

Arrangementen

Tijd voor een Babymoon.
Nog even quality time met je partner voordat jullie kleintje er is? En wilde je altijd al je babybump laten vastleggen op camera? Dan is deze babymoon perfect voor jou! 
Bootje varen.

Arrangementen

Bootje varen.
Wil jij Amsterdam ervaren vanuit een ander perspectief? Dan is dit arrangement écht iets voor jou! Ervaar de stad vanaf het water..
A room with a view & sushi for 2

Arrangementen

A room with a view & sushi for 2
Staying in isn't so bad after all met sushi voor 2, comfy Coco-mat bedden en een mooi grachtenuitzicht ;-)
Kamers en prijzen

Comfortabel slapen op één van de mooiste plekken van de stad v.a. €95,- per nacht...

Ga jij voor uitzicht over de grachten of een knusse kamer in het achterhuis? Alle kamers hebben een zalig Coco-Mat bed dus geniet..

Lekker Amsterdams

We leren je de meest bijzondere plekken
van Mokum kennen.

In onze Times Guide delen wij de lekkerste en leukste tips: van de gezelligste IG'er om te volgen voor tips tot aan een museumexpositie die je niet mág missen! En natuurlijk de beste restaurants en nog veel meer.. 

Een familie met liefde voor de stad Amsterdam en het unieke The Times Hotel.

Het reizen stroomt door de aderen van deze familie! Ron, Marion, Toine en Michelle zijn sinds 2006 actief in het hotelwezen en ondernemen zoals ze zijn. Op een sociale, gastvrije en informele manier. Alsof je bij deze familie op bezoek bent. 

Vanaf december 2017 is deze huiselijke visie een feit geworden: onze begane grond is verbouwd tot een prachtige living met open keuken en bar en aan de lange gezellige tafel achterin kan je zalig ontbijten. In de eerste maanden van 2020 is de rest van het huis aangepakt: het trappenhuis en de kamers. Check de foto's want het is supermooi geworden!

PS deze foto is gemaakt in een privé residentie.