Boek direct
Hotel times #1
Hotel aan de grachten.
Hotel times #5
Het entree.
Hotel times #3
Package deals you cannot refuse.
Hotel times #14
Grachtenkamer voor 2 personen.
Hotel times #13
Luxe loft grachtenkamer voor 4 personen.
Times #11
Design meets vintage.

Disclaimer

The Times Hotel verleent u hierbij toegang tot www.thetimeshotel.com en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. The Times Hotel behoudt zich daarbij het recht voor om elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.thetimeshotel.com is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van The Times Hotel.

Beperkte aansprakelijkheid
The Times Hotel spant zich in om de inhoud van www.thetimeshotel.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.thetimeshotel.com aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van The Times Hotel. Voor op www.thetimeshotel.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan The Times Hotel nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij The Times Hotel. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van The Times Hotel, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Amsterdam Museum Arrangement.

Arrangementen

Amsterdam Museum Arrangement.
Ben jij gek op musea? Dan is dit arrangement op jouw lijf geschreven! Een overnachting mét twee tickets van een museum naar keuze.
Suite Dreams Arrangement.

Arrangementen

Suite Dreams Arrangement.
What is a day without sleeping in? Just an ordinary weekday.. ;) Maak volop gebruik van je verblijf door dit arrangement te boeken.
Biking Through Amsterdam Arrangement.

Arrangementen

Biking Through Amsterdam Arrangement.
Je bent pas echt een local als je de weg door Amsterdam weet op de fiets! Wij helpen je op weg met een routekaart, een fiets én de beste tips.
Kamers en prijzen

Comfortabel slapen op één van de mooiste plekken van de stad v.a. €95,- per nacht...

Ga jij voor uitzicht over de grachten of een knusse kamer in het achterhuis? Alle kamers hebben een zalig Coco-Mat bed dus geniet..

Een familie met liefde voor de stad Amsterdam en het unieke The Times Hotel.

Het reizen stroomt door de aderen van deze familie! Ron, Marion, Toine en Michelle zijn sinds 2006 actief in het hotelwezen en ondernemen zoals ze zijn. Op een sociale, gastvrije en informele manier. Alsof je bij deze familie op bezoek bent. 

Vanaf december 2017 is deze huiselijke visie een feit geworden: onze begane grond is verbouwd tot een prachtige living met open keuken en bar en aan de lange gezellige tafel achterin kan je zalig ontbijten. In de volgende fase zijn het trappenhuis en de kamers aan de beurt. We can't wait!

PS deze foto is gemaakt in een privé residentie.