Boek direct
Boek direct
Hotel times #1
Hotel aan de grachten.
Hotel times #5
Het entree.
Hotel times #3
Package deals you cannot refuse.
Hotel times #13
Luxe loft grachtenkamer voor 4 personen.
Hotel times #14
Grachtenkamer voor 2 personen.
Times #11
Design meets vintage.

Disclaimer

The Times Hotel verleent u hierbij toegang tot www.thetimeshotel.com en publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen. The Times Hotel behoudt zich daarbij het recht voor om elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

De informatie op www.thetimeshotel.com is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden alleen gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van The Times Hotel.

Beperkte aansprakelijkheid
The Times Hotel spant zich in om de inhoud van www.thetimeshotel.com zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op www.thetimeshotel.com aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van The Times Hotel. Voor op www.thetimeshotel.com opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan The Times Hotel nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij The Times Hotel. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van The Times Hotel, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is. 

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Tijd voor een Babymoon.

Arrangementen

Tijd voor een Babymoon.
Nog even quality time met je partner voordat jullie kleintje er is? En wilde je altijd al je babybump laten vastleggen op camera? Dan is deze babymoon perfect voor jou! 
Biking Through Amsterdam Arrangement.

Arrangementen

Biking Through Amsterdam Arrangement.
Je bent pas echt een local als je de weg door Amsterdam weet op de fiets! Wij helpen je op weg met een routekaart, een fiets én de beste tips.
Bootje varen.

Arrangementen

Bootje varen.
Wil jij Amsterdam ervaren vanuit een ander perspectief? Dan is dit arrangement écht iets voor jou! Ervaar de stad vanaf het water..
Kamers en prijzen

Comfortabel slapen op één van de mooiste plekken van de stad v.a. €145,- per nacht...

Ga jij voor uitzicht over de grachten of een knusse kamer in het achterhuis? Alle kamers hebben een zalig Coco-Mat bed dus geniet..

Lekker Amsterdams

We leren je de meest bijzondere plekken
van Mokum kennen.

In onze Times Guide delen wij de lekkerste en leukste tips: van de gezelligste IG'er om te volgen voor tips tot aan een museumexpositie die je niet mág missen! En natuurlijk de beste restaurants en nog veel meer.. 

Een familie met liefde voor de stad Amsterdam en The Times Hotel.

The Times Hotel, opgericht in 2006, is een door de familie beheerd, driesterren Europese boetiekhotel gelegen in het hart van de historische grachtengordel van Amsterdam. Michelle beheert nu het hotel samen met operationeel manager Gigi, terwijl oprichters Ron en Marion, met af en toe hun kleinkinderen, actieve rollen blijven vervullen. Het hotel onderging ingrijpende renovaties in 2018, waarbij de begane grond werd omgetoverd tot een gezellige woonruimte met een open keuken/bar, en in 2020 werden alle kamers volledig gerenoveerd. De passie van deze familie voor gastvrijheid is diep geworteld, zoals blijkt uit hun warme, gastvrije en informele benadering van hotelbeheer sinds hun ontstaan in de industrie in 2006. En als we er niet zijn, vertrouwen we erop dat iedereen in ons team uitstekend voor u zal zorgen.  Deze foto is gemaakt in een privé-residentie.